Ημερήσιες εκδρομές με μικρά αεροπλάνα

Το Greek Air Taxi network σας προσφέρει μοναδικές και προσιτές ημερήσιες εκδρομές με ιδιωτικά μικρά αεροπλάνα στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο ..! Ο στόλος των αεροπλάνων που βασίζονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας είναι στη διάθεσή σας, ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Ελλάδα.

Νοικιάστε ένα μικρό αεροπλάνο για μια μέρα (ή και περισσότερο, είναι επιλογή σας) και θα το αισθάνεστε σαν το δικό σας ιδιωτικό αεροπλάνο! Ο πιλότος σας είναι διατεθιμένος να ικανοποιήσει όλες τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες. Θα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε πάνω από τα εντυπωσιακά ελληνικά νησιά και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα από το παράθυρό σας!

Είτε έχετε περιορισμένο χρόνο, ή αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την Αθήνα, αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με το δικό σας ρυθμό χωρίς περιορισμούς και χρονοδιάγραμμα ή θέλετε απλά να χαρίσετε στον εαυτό σας άνεση και πολυτέλεια, ναυλώστε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και απολαύστε μια ιδιωτική ξενάγηση στο το νησί της επιλογής σας!

Το Greek Air Taxi network προσφέρει εκδρομές με ιδιωτικά αεροπλάνα από την Αθήνα σε μερικά από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Μήλο, την Πάρο, τα Κύθηρα, την Κρήτη και πολλά άλλα. Πετάξτε από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας το πρωί και επιστρέψτε στο ίδιο μέρος το βράδυ ή να απολαύστε μια σύντομη απόδραση και επιστρέψτε την επόμενη μέρα, εξαρτάται από εσάς!

Απολαύστε κολύμπι και χαλάρωση σε οποιαδήποτε από τις λευκές αμμώδεις παραλίες στην Ελλάδα, ανακαλύψτε τα κρυμμένα διαμάντια των νησιών, δοκιμάστε τη νόστιμη τοπική κουζίνα σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο. Πείτε μας ποιες είναι οι επιθυμίες σας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε την τέλεια ημερήσια εκδρομή για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Εάν είστε ένα ζευγάρι που ταξιδεύει στην Ελλάδα και θέλετε να εξερευνήσετε τα ελληνικά νησιά με 100% ιδιωτικό τρόπο, τότε δεί το αεροπλάνο με εμβολοφόρο κινητήρα μας Socata . Αν είστε μια μεγαλύτερη παρέα ή οικογένεια που ταξιδεύει μαζί, τότε τοδικινητήριο Piper Chieftain είναι η σωστή αεροπλάνο για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας ταξιδιωτικός μας σύμβουλος θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Socata TB

Piper Chieftain

Ημερήσιες εκδρομές με μικρά αεροπλάνα – Αθήνα – Μύκονος

Το παγκόσμια διάσημο νησί της Μυκόνου, ένας κάτασπρος παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων, είναι ένας ολόκληρος κόσμος για να ανακαλύψετε. Από τη δεκαετία του 1950, η Μύκονος έχει γινει ενας λαμπερός jet-set προορισμός στην Ελλάδα.

Ημερήσιες εκδρομές με μικρά αεροπλάνα από την Αθήνα στη Σαντορίνη

Ανακαλύψτε την ομορφιά της Σαντορίνης σε μια μέρα! Ο στόλος μας από μικρά αεροπλάνα βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και βρίσκεται στη διάθεσή σας για μια ημερήσια εκδρομή στη Σαντορίνη.

Ημερίσια εκδρομή με μικρά αεροπλάνα από Αθήνα προς Πάρο

Ενοικιάστε ενα μικρό αεροπλάνο και πετάξτε στο όμορφο και ρομαντικό νησί της Πάρου! Το Greek Air Taxi Network σας δίνει την ιδανική επιλογή για μια ημερήσια εκδρομή στην Πάρο!

Ημερήσια εκδρομή με μικρά αεροπλάνα από Αθήνα προς Μήλο

Ενοικιάστε ένα μικρό αεροπλάνο και να πετάξτε προς στο νησί της Αφροδίτης, επίσης γνωστό ως «το νησί των χρωμάτων”! Αν ταξιδεύετε στην Ελλάδα για πρώτη φορά, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μοναδική, γοητευτική και εξωτική Μήλο.

Ημερήσια εκδρομή με μικρά αεροπλάνα από Αθήνα προς Κύθηρα

Εξερευνήστε τον απομονωμένο παράδεισο των Κυθήρων, σε μια ιδιωτική ημερήσια εκδρομή από την Αθήνα και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

Ημερήσιες εκδρομές με μικρά Αεροπλάνα – Αθήνα – Σκιάθος – Αθήνα

Απολαύστε μια ημερήσια εκδρομή στο κοσμοπολίτικο στολίδι των νησιών των Σποράδων, τη Σκιάθο! Βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Αιγαίου, μέρος του αρχιπελάγους των Σποράδων, το νησί της Σκιάθου είναι ένας πραγματικά επίγειος παράδεισος με πλούσια δάση από πεύκα και κρυστάλλινα γαλάζια νερά, ένας ειδυλλιακός προορισμός για μια απόδραση το καλοκαίρι.