Υπηρεσίες αεροταξί στην Αθήνα

Η Αθήνα είναι μια πόλη κυριολεκτικά βυθισμένη στην αρχαία ιστορία και προικισμένη με εκπληκτικά ερείπια αρχαίων ναών και άλλων αρχαιολογικών τοπόσημων. Εδώ και 2.500 χρόνια, η Αθήνα αποτελεί μιαν Ευρωπαϊκή μητρόπολη, που αναπτύσσεται σταθερά γύρω από το αιώνιο και σπουδαιότερο τοπόσημό της, την Ακρόπολη. Η Ακρόπολη, χτισμένη σε ένα μικρό βραχώδες οροπέδιο, ήταν και παραμένει πάντα ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, που κοιτάζει όλη την πόλη από ψηλά.

Μολονότι η Αθήνα αποτελεί τον τόπο, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η ίδια η πόλη δεν παύει να είναι μια δημιουργική, σύγχρονη, πρωτεύουσα, που πάλλεται με έναν ρυθμό καθαρά δικό της. Αξίζει τον κόπο να γευθείτε την κουλτούρα των καφενείων της, των μπαρ εκείνων, που βρίσκονται σε ταράτσες κτιρίων, των παραδοσιακών μουσικών της σκηνών, αλλά και των ιστορικών περιοχών της, στο κέντρο της πόλης.

Μπορείτε, όμως, και να επισκεφθείτε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, δηλαδή την παγκοσμίως διάσημη και μοναδική δαντελλωτή ακτογραμμή της Αττικής, με τους φοίνικες, τις ταβέρνες πάνω στο κύμα, τα υπαίθρια κλαμπ, και τις εκπληκτικές παραλίες, που αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο της ζωής της πόλης.

Με λίγα λόγια, η Αθήνα έχει τόσο πολλά μνημεία της αρχαίας και της νεώτερης ιστορίας, καθώς και μουσεία και παραλίες, ώστε όλα αυτά, σε συνδυασμό με την νυχτερινή της ζωή και τα υπέροχα εστιατόρια Ελληνικής κουζίνας, δημιουργούν ένα μοναδικό πακέτο εμπειριών για τον ταξιδιώτη, που θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα και να ανακαλύψει μιαν ιδανική και τελείως ξεχωριστή Ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.

Αεροπλάνα και Ελικόπτερα σταθμευμένα στην Αθήνα

Το Ελληνικό Δίκτυο Αεροταξί (GREEK AIR TAXI NETWORK – GATN) εδρεύει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει γρήγορες και οικονομικές αεροπορικές υπηρεσίες. Παράλληλα, το Δίκτυο αυτό διαθέτει αεροπλάνα και ελικόπτερα, έτοιμα για πτήση και σταθμευμένα, για την αμεσότερη εξυπηρέτησή σας, σε άλλους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Ο στόλος του Δικτύου περιλαμβάνει μια σειρά από ελαφρά και μεσαίου μεγέθους επιχειρηματικά τζετ, αεροπλάνα turboprop, καθώς και μονοκινητήρια ή δικινητήρια ελικόπτερα. Η ποικιλία και το μέγεθος του στόλου μας βοηθάει να ικανοποιήσουμε όλες τις πιθανές ανάγκες σας. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε σχέδια της τελευταίας στιγμής και να εξυπηρετήσουμε κάθε χρονοδιάγραμμα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, που ταξιδεύουν μαζί σας, και ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, μπορούμε να σας προσφέρουμε το κατάλληλο αεροσκάφος στην καλύτερη τιμή. Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο τον στόλο, που διαθέτουμε στην Αθήνα, και να σχηματίσετε αμέσως πλήρη εικόνα.

Τα καλύτερα Μουσεία της Αθήνας

Ψωνίζοντας στην Αθήνα

Τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Αθήνας

Τα Must της Αθήνας

H Aθήνα Mέρα - Nύχτα

Περιηγήσεις στην Αθήνα