Το empty leg (όπου αλλιώς ονομάζεται κενή πτήση), εξ ορισμού είναι η πτήση όταν χρειάζεται το αεροσκάφος να μετακινηθεί από το ένα σημείο στο άλλο χωρίς επιβάτες. Εφόσον και αυτή η διαδρομή επίσης κοστίζει, η πιθανότητα να πουληθεί σε έναν πελάτη που την χρειάζεται δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να καλύψει ένα μέρος των εξόδων της. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ευελιξία στην ημερομηνία, στην τοποθεσία και στην τιμή. Το πραγματικό πλεονέκτημα της κενής πτήσης – empty leg – είναι ότι χρεώνεται μόνο η μία πτήση και όχι το κόστος της επιστροφής του αεροσκάφους στην βάση. Είναι η κατάλληλη λύση για εσάς που ενδιαφέρεστε για πτήσεις μίας διαδρομής ( ή διπλής με μεγάλο χρόνο αναμονής ενδιάμεσα).

Κατ’ επέκταση η κράτηση μιας κενής πτήσης θέτει αυτομάτως τον πελάτη στην δεύτερη θέση.  Οποιαδήποτε αλλαγή στην αρχική κράτηση μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της κενής πτήσης , μέχρι το σημείο της πλήρους ακύρωσης. Η GATN έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση αυτής της ιδέας στην Ελληνική αγορά, με τις συνεργαζόμενες εταιρίες να αναγνωρίζουν ότι ο πελάτης έχει πληρώσει και για την κενή πτήση και εάν καταφέρουμε να την πουλήσουμε είναι προς το δικό του συμφέρον. Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η ιδέα μας στους επιβάτες πουλάμε και διαθέσιμες θέσεις στις κενές πτήσεις. Αξιοποιώντας την ολοκαίνουρια εξατομικευμένη εφαρμογή CRM διανέμουμε αυτόματα την διαθεσιμότητα των κενών πτήσεων μας σε πιθανούς αγοραστές και εξειδικευμένες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε το αίτημά σας για μία συγκεκριμένη ημερομηνία και διαδρομή.

Airplanes and helicopters based in
Mykonos, Santorini, Crete, Rhodes and more destinations.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ρόδος

Αεροπλάνο Jetstream 32 (19 άτομα)
Αεροπλάνο TB9 (3 άτομα)

Κώς

Αεροπλάνο Jetstream 32 (19 άτομα)
Αεροπλάνο TB9 (3 άτομα)

ΜΠΛΕ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ηράκλειο

Ελικόπτερο AS350 (5 άτομα)
Αεροπλάνο SEP (μονοκινητήριο) (3 άτομα)

Σαντορίνη

Ελικόπτερο R44 (3 άτομα)
Μονοκινητήριο αεροπλάνο Saratoga (4 άτομα)
Ελικόπτερο Agusta A109K2 (6 άτομα)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Αθήνα

Αεροπλάνο Piper Chieftain PA31 (6+2 άτομα)
Δικινητήριο Αεροπλάνο Tecnam (2 άτομα)
Ελικόπτερο AS355N (5 άτομα)
Ελικόπτερο Bell 407 (6 άτομα)
Ελικόπτερο R44 (3 άτομα)
Ελικόπτερο Agusta A109E (6 άτομα)
Ελικόπτερο Bell 430 (8 άτομα)

Μύκονος

Ελικόπτερο EC 120 (4 άτομα)
Ελικόπτερο R44 (3 άτομα)

ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Θεσσαλονίκη

Ελικόπτερο Bell 429 (5 άτομα – Διπλο πλήρωμα)

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Πρέβεζα

Ελικόπτερο AS 350 (5 άτομα)

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.