Υπολογιστής αποστάσεων

Βρείτε την απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων σε μίλια και χιλιόμετρα, και δείτε την στο χάρτη.Περισσότερα

Πληροφορίες για τις αποσκευές

Κάθε αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί και έχει άδεια να μεταφέρει ορισμένο βάρος.
Περισσότερα

Ενδεικτικές τιμές

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικές τιμές από την βάση δεδομένων μας
Περισσότερα

Έγγραφα

Όταν ναυλώνετε ένα αεροσκάφους από μια επιχείρηση, καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι το ΠΑ (Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα) ισχύει και η άδεια εκμετάλλευσης είναι επαρκής για την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται η πτήση.
Περισσότερα

Empty legs

Το empty leg (όπου αλλιώς ονομάζεται κενή πτήση), εξ ορισμού είναι η πτήση όταν χρειάζεται το αεροσκάφος να μετακινηθεί από το ένα σημείο στο άλλο χωρίς επιβάτες.
Περισσότερα

Live κάμερες

Μέσω live καμερών, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του καιρού αυτή τη στιγμή σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας
Περισσότερα

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.