Φυσιολατρική πτήση – Περιήγηση Ολύμπου

Η πτήση σας προς την υψηλότερη βουνοκορφή της Ελλάδας ξεκινάει από ένα μικρό, ορεινό, χωριό, το Λιτόχωρο. Ενώ πεζοπόροι και ορειβάτες θα ξεκινούν την πορεία τους στο βουνό, εσείς θα τους βλέπετε από ψηλά και μέσα από το ιδιωτικό σας ελικόπτερο.

Από τον ουρανό θα έχετε μια τέτοια προοπτική, ώστε θα αντιληφθείτε γιατί οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο Όλυμπος ή κατοικία των 12 αρχαίων Θεών της Ελληνικής μυθολογίας.  Το βουνό αυτό ήταν και το περιβάλλον στο οποίο εκτυλίχθηκαν μερικοί από τους πιο γνωστούς αρχαιοελληνικούς μύθους. Εκπροσωπούσε κάθε τι ιερό, πανίσχυρο και πνευματικό.

Μια ξεχωριστή πτήση για ξεχωριστούς επιβάτες

Με το ελικόπτερο θα πετάξετε πάνω από τον Μύτικα, την υψηλότερη Ελληνική βουνοκορφή, στα 9.570 πόδια, και θα συνεχίσετε αποθαυμάζοντας τις 52 βουνοκορφές, που θα βρίσκονται ολόγυρά σας, σε διαφορετικό ύψος η κάθε μία. Έτσι θα βιώσετε την απόλυτη ομορφιά των βουνών της Ελλάδας, με την άγρια χλωρίδα και την πανίδα τους, τα βαθιά φαράγγια, τα οροπέδια και τις δασωμένες πλαγιές.

Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, το υψόμετρο και την γεωγραφική θέση, όπου θα φτάσετε, θα βρείτε μπροστά σας διαφορετικό τοπίο και διαφορετική φυσική ομορφιά.

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.