Αρχαία Ελλάδα

Φανταστείτε πώς θα είναι να βιώσετε την δόξα της Αρχαίας Ελλάδας με τον πιο μοναδικό τρόπο. Με ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο μπορείτε να γυρίσετε την Ελλάδα και να δείτε τα πιο σπουδαία αρχαία μνημεία, τους ναούς και τους αρχαιολογικούς χώρους, όπως μονάχα τα πουλιά στο πέταγμά τους τα βλέπουν.

Περιηγήσεις με ελικόπτερο από την Αθήνα

Αθήνα, Ισθμός Κορίνθου, Επίδαυρος, Ναύπλιο, Μυκήνες, Σούνιο, Αίγινα

Αθήνα: Η Αθήνα είναι μια εντυπωσιακή αρχαία και σύγχρονη μητρόπολη. Από το έδαφος, μπορεί κανείς, στο κέντρο της πόλης, να δει τον ένδοξο Παρθενώνα και τους μαρμάρινους κιόνές του να υψώνονται από την βάση τους στον λόφο της Ακρόπολης προς τον ουρανό. Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, που χτίστηκε πριν από 2.500 χρόνια και παραμένει ως σήμερα το αιώνιο επίκεντρο μιας σφύζουσας απλό ζωή πόλης, που αναπτύχθηκε γύρω του.

Ισθμός Κορίνθου:  Πετάξτε πάνω από το μοναδικό αυτό κανάλι, το οποίο διασχίζουν τα πλοία, σχεδόν ξύνοντας τα τοιχώματά του. Έχει πλάτος μόλις 21,3 μέτρα, αλλά ψηλά, βραχώδη, τοιχώματα, αποτελούν τις δύο πλευρές του. Ο Ισθμός της Κορίνθου συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με τον Σαρωνικό Κόλπο, στο Αιγαίο. Η θέα του από ψηλά είναι εκπληκτική.

Μυκήνες: Κάποτε ήταν μια ένδοξη και παντοδύναμη πολιτεία. Σήμερα αποτελεί έναν μαγευτικό αρχαιολογικό χώρο. Σημείο εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας, ήταν σύμφωνα με τον Όμηρο, μια «πόλη πάμπλουτη σε χρυσάφι».

Ναύπλιο: Η γραφική αυτή παραθαλάσσια πόλη, που βλέπει από ψηλά τον Αργολικό Κόλπο, ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, από το 1821 έως το 1834. Το Φρούριο και το Κάστρο του Παλαμηδιού χτίστηκε τον 17ο αιώνα από τους Ενετούς πάνω σε έναν λόφο, ύψους 216 μέτρων. Η ίδια η πόλη είναι ένα μαγευτικό σύνολο νεοκλασικών επιρροών, αποτελούμενο από στενούς δρόμους, με μπουκανβίλιες, και μεγάλες, γραφικές, πλατείες.

Επίδαυρος: Πετάξτε πάνω από το θεαματικό, υπαίθριο, αμφιθέατρο της Επιδαύρου, που κατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ.  Στο θαυμαστό, φυσικό, αυτό τοπίο οργανώνονται ακόμη παραστάσεις και συγκεντρώνονται κάθε φορά 14.000 θεατές, που εντυπωσιάζονται και με την ακουστική του αρχαίου θεάτρου. Το Φεστιβάλ Επιδαύρου πραγματοποιείται κάθε Καλοκαίρι. Στις παραστάσεις του έχουν κατά καιρούς λάβει μέρος πολλοί από τους καλύτερους ηθοποιούς του κόσμου.

Δελφοί: Έχοντας απίστευτη θέα από τις κατάφυτες πλαγιές του Παρνασσού, οι Δελφοί λατρεύονταν στην αρχαιότητα ως «ο ομφαλός της γης». Η σπουδαιότητά τους για όλο τον κόσμο προσείλκυε επισκέπτες από όλα τα μέρη της γης, που ήθελαν την συμβουλή του Μαντείου. Και  σήμερα ακόμα, λέγεται πως οι Δελφοί χαρακτηρίζονται από μιαν εκπληκτική ενέργεια, που τους περιβάλλει. Πετάξτε πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο και θα διακρίνετε τα μαγευτικά ερείπια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ένα αρχαίο θέατρο και ο Ναός του Απόλλωνα.

Σούνιο: Μια βραχώδης φέτα γης στην Αττική, καταλήγει στο ακρωτήριο του Σουνίου. Στην κορυφή του ακρωτηρίου σώζονται τα υπέροχα ερείπια του αρχαίου Ναού του Ποσειδώνα. Ο Ποσειδών ήταν ο Θεός της θάλασσας, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική μυθολογία. Την ώρα του ηλιοβασιλέματος, η θέα στην θάλασσα είναι μαγευτική και προσελκύει πλήθη τουριστών και Αθηναίων.

Αίγινα: Το πιο κοντινό νησί στην Αθήνα δεν έχει μόνο μερικά ήσυχα χωριά και κάποιες όμορφες παραλίες. Καυχιέται με υπερηφάνεια και για τον διάσημο Ναό της Αφαίας Αθηνάς, που χρονολογείται από το 500 π.Χ.  Καθώς ισαπέχει τόσο από την Ακρόπολη της Αθήνας όσο και από τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, ο Ναός της Αίγινας αποτελεί μέρος του λεγόμενου «Ιερού Τριγώνου» της Αρχαίας Ελλάδας.

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.