Ελικόπτερα

Όλες οι εταιρείες και οι εκμεταλλευόμενοι αεροσκάφη, που μετέχουν στο GATN, συντηρούν και λειτουργούν τον στόλο τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τους Κανονισμούς και τις διατάξεις του European Aviation Safety Agency (EASA).

Οι έμπειροι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι και οι συνεργάτες μας είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και έτοιμοι να συνεργασθούν μαζί σας, για να οργανώσουν κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας και να εξασφαλίσουν ότι θα μισθώσετε το κατάλληλο αεροσκάφος στην σωστή τιμή. Το GATN διαθέτει εις βάθος γνώση της εγχώριας αγοράς και, μέσα από την στενή συνεργασία με το εκάστοτε πλήρωμα του αεροσκάφους, θα βρει και το καταλληλότερο σημείο για την αποβίβασή σας ή την επιβίβαση σας. Και φυσικά, όταν μιλάμε για ελικόπτερα, το σημείο αυτό δεν είναι αναγκαστικά αεροδρόμιο. Το βέβαιο, ωστόσο, είναι πως όποιο και να είναι το σημείο αυτό, όποιο και να είναι το αεροσκάφος σας, η υπ’ αριθμόν 1 προτεραιότητά μας ως δικτύου είναι η ασφάλειά σας, σε συνδυασμό με την άνεση στο ταξίδι σας και την αποτελεσματικότητα των διευθετήσεών μας για σας.

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζι μας στο 210 9967 870

Το καταλληλότερο από τα σταθμευμένα στην Ελλάδα ελικόπτερα

Το τελικό κόστος σχετίζεται άμεσα με τον χρόνο πτήσης. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να έχουμε ελικόπτερα σταθμευμένα σε σημεία, που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, και με αυτόν τον τρόπο σας απαλλάσσουμε από το μεγάλο κόστος των πτήσεων, που έρχονται από μακρινές περιοχές, για να σας παραλάβουν. Η μεγάλη γκάμα των διαφορετικών ελικοπτέρων του δικτύου μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει από πολλές και διαφορετικές πόλεις ή νησιά, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Θεσσαλονίκη, η Ζάκυνθος και, φυσικά, η πρωτεύουσα Αθήνα. Συνεπώς, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές πτήσεις εναέριας περιήγησης, πτήσεις από νησί σε νησί και ειδικές πτήσεις για νεόνυμφους ή γύρω από κάποιαν άλλη κεντρική ιδέα.

Αν ταξιδεύετε με σκάφος, που διαθέτει κατάστρωμα προσγείωσης ελικοπτέρου, και χρειάζεται να μισθώσετε ελικόπτερο για να φύγετε απ’ ευθείας από το σκάφος, τα πιστοποιημένα πληρώματά μας διαθέτουν όλη την μεγάλη τεχνογνωσία και πρακτική εμπειρία, που απαιτείται, για να προσγειωθούν σε γιωτ και megayachts.

Μπορούμε, επίσης, να σας εξασφαλίσουμε έναν συνδυασμό υπηρεσιών τζετ και ελικοπτέρου, ανάλογα με τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες ή υποχρεώσεις. Η ομάδα των συνεργατών μας θα σας περιμένει και θα σας υποδεχθεί με έξτρα δωρεάν υπηρεσίες και εξυπηρέτηση είτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας είτε σε άλλα αεροδρόμια, φροντίζοντας ότι η μετεπιβίβασή σας και όλες οι σχετικές διαδικασίες θα εξελιχθούν ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Όπως είπαμε και νωρίτερα, χρησιμοποιώντας το Smart Banner, που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του GATN, μπορείτε να πάρετε άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για διαθεσιμότητα, τιμές και προδιαγραφές αεροσκαφών. Αν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία με το Smart Banner, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε και με τους αξιοθαύμαστους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους και να και να έχετε λεπτομερή κοστολόγηση και προσφορά για οποιοδήποτε διαδρομή σας ενδιαφέρει.

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.