Δεν θα επιβιώσουν οι πιο ισχυροί ή οι πιο έξυπνοι αλλά αυτοί που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την αλλαγή.

Δαρβίνος

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης η αεροπορική αγορά ήταν αδύνατο να μην επηρεαστεί.
Αεροπορικές εταιρείες με αξιόλογη παρουσία, δυστυχώς σταμάτησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Αντιθέτως, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις με περιορισμένα κεφάλαια αλλά με γνώση και παράδοση στην αεροπορία επιβίωσαν και σταδιακά άρχισαν να αναπτύσσονται και να καλύπτουν το κενό σε αυτή τη πολύ ιδιαίτερη αγορά.
Η Air Business International, με περισσότερα από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, είχε σαν όραμα να προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά μια νέα πρόταση για τις αερομεταφορές στην Ελλάδα, κάτω από την εμπορική επωνυμία Greek Airtaxi Network (GATN).
Η ιδέα ήταν απλή…
Σε ένα κόσμο που κανένας δε μπορεί να προχωρήσει μόνος του και σε μια συγκυρία που αυτόνομα οι αεροπορικές εταιρείες του συγκεκριμένου κλάδου δε μπορούσαν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αεροπορικών υπηρεσιών, το Greek Airtaxi Network λειτούργησε σαν συνδετικός κρίκος.
Στο Greek Air Taxi Network αεροπορικές εταιρείες επενδύουν στους τομείς που η κάθε μια έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και αποδεδειγμένη ικανότητα να προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές αξιόπιστες αεροπορικές υπηρεσίες, κάτω από τον αυστηρό έλεγχο της EASA (Ευρωπαική Αρχή για την ασφάλεια των πτήσεων).
Αλληλοσυμπληρώνοντας τα κενά που δημιουργήθηκαν από τη δραματική μείωση του αεροπορικού στόλου και με την παραδοχή ότι το αεροπορικό προϊόν είναι ακριβό, έκαναν το αυτονόητο. Εγκατέστησαν αεροπλάνα και ελικόπτερα εκεί που πραγματικά υπάρχει η ζήτηση. Στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Κρήτη, τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη, τη Ζάκυνθο και φυσικά την Αθήνα.
Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς οι ναυλωτές βρίσκουν online ενδεικτικές τιμές για όλους τους προορισμούς, τεχνικές πληροφορίες και φωτογραφίες για τα διαθέσιμα αεροπλάνα και ελικόπτερα και έγκυρη καθοδήγηση για την πιο συμφέρουσα επιλογή του.
Στo Greek Air Taxi Network ακολουθούμε έναν κοινά αποδεκτό κώδικα ηθικής αξιοποιώντας προς όφελος του ναυλωτή, τα empty legs. Και το πιο σημαντικό μέσα από το Greek Airtaxi Network ο ναυλωτής έχει πρόσβαση στο κατάλληλο αεροπορικό μέσο για τη συγκεκριμένη αποστολή με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.
Η ανάκαμψη επιτέλους άρχισε να φαίνεται στη πατρίδα μας και πρώτο σημάδι στο δικό μας τομέα είναι οι επενδύσεις για την αγορά νέων αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Απομένει να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια προς όφελος όλων μας.
Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τις εντυπώσεις σας όταν με το καλό πετάξετε μαζί μας.

Our skills

Ασφάλεια

100%

Ικανοποίηση Πελατών

90%

Επίδοση Χρόνου

95%

Direct contact

Get in touch 24/7 and stay up-to-date with our latest offers.

Sightseeing tours

Find your favorite destination now

Η Αθήνα από ψηλά

Πετάξτε πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο. Κάντε κράτηση τώρα. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση , και δείτε τα αξιοθέατα της πόλης από τον αττικό ουρανό.

Κρήτη

Πετάξτε πάνω από την Κρήτη, κάνοντας κράτηση τώρα με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Απολαύστε μια αξέχαστη πτήση, και δείτε τα αξιοθέατα του νησιού από ψηλά.

Ρόδος

Ζήστε μια πτήση πάνω από τα αξιοθέατα της Ρόδου. Απολαύστε μια πανοραμική θέα της γραφικής παλαιάς πόλης, αρχιτεκτονικά θαύματα και εξαιρετική φυσική ομορφιά. Μια μικρή περιήγηση με αεροπλάνο που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαντορίνη

Πετάξτε πάνω από τη πανέμορφη Σαντορίνη. Θαυμάστε από ψηλά, από τη θέση του ελικοπτέρου σας, ένα από τα πιο όμορφα νησιά και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Μύκονος

Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στο νησί της Μυκόνου είναι μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου πελάγους, των ελληνικών νησιών και των πανέμορφων κυκλάδων. Κάντε κράτηση και κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Κως

Με ένα πλούσιο φυσικό τοπίο που ποικίλλει από απομονωμένα βράχια σε κρυφές πράσινες κοιλάδες, αλπικές κορυφές και υπέροχες παραλίες, η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Θεωρείται το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Αιγαίου Πελάγους και είναι ένα μέρος όπου η αρχαιότητα και ο σύγχρονος πολιτισμός συναντιώνται σε απόλυτη αρμονία.

Ζάκυνθος

Με το ψευδώνυμο «το λουλούδι της Ανατολής» ή «Fiore di Levante», το νησί της Ζακύνθου στο Ιόνιο πέλαγος έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το πλούσιο φυσικό τοπίο, την άγρια ​​φύση, τις όμορφες παραλίες και γραφικές ακτές, η Ζάκυνθος είναι επίσης ένα νησί με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.